TED talks

Folkets Hus och Parker presenterar TED, ett globalt fenomen som nu äntligen kommer till biografer i hela världen. Publiken får uppleva den exklusiva premiären på TEDs årliga konferens, tidigare förbehållen en exklusiv VIP-publik på plats. Kvällen livesänds i USA den 15 februari, och eftersänds i Europa den 16 februari.

Kvällen är premiären för en veckas samtal i Vancouver, Canada (15-22 februari), där världsberömda tänkare, konstnärer och historieberättare kommer att dela sina ”idéer värda att spridas”. Allt sker i en anda av optimism, som representerar vår värld när den är som bäst.

Programmet är hemligt tills strax innan, men vi kan förvänta oss en dramatisk musikalisk inledning, innan Chris Anderson intar scenen med ett inledningsanförande, som bygger upp en stark känsla av förväntan och avslutar med sitt signum: ”It’s time for TED”.

Sedan tar en rad extraordinära talare vid. Konstnärer, uppfinnare, äventyrare, världsledare och visionärer som kommer att ge sina livs ”talks” i 18-minuts-formatet som TED blivit känt för.

Språk: Engelskt tal (ingen text)
Längd: 1 tim 40 min
Visas: 16 februari kl 20.00

Pris: 140 kronor (100 kronor för ungdom upp till 26 år)

Klicka här för att köpa biljett!

Add a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *